Stemanalyse

Stemanalyse is een geavanceerd softwareprogramma , dat op basis van een stemopname van enkele minuten een uitgebreide analyse maakt van de emotionele, mentale en fysieke gesteldheid. Tevens geeft het een goede indicatie over vitaliteit, stress en de chakraís.

De eventuele disbalans kan worden behandeld d.m.v. persoonsgebonden geluidsrecepten. Deze geluidsbestanden brengen d.m.v. een koptelefoon de hersenen en hun trillingen weer in balans , waardoor het zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Als trillingen uit balans raken (door bijvoorbeeld heftige emotionele gebeurtenissen of genetische afwijkingen) kunnen bepaalde ziektebeelden ontstaan. De persoonsgebonden geluidsrecepten worden gemaakt aan de hand van de resultaten uit de stemanalyse.

Ruim 20 jaar onderzoek naar verbintenissen tussen lichaam, geest en emoties heeft het mogelijk gemaakt om trillingen en frequenties van de stem, d.m.v. een analytisch computerprogramma, te meten en te vertalen. De resultaten van deze studies hebben de stemanalyse in staat gesteld om trillingen uit de stem te verbinden aan emoties, hersengebieden en hersengolven. Zo ontstaat een absoluut uniek patroon van golven dat net zo uniek is als een vingerafdruk of een irisscan.

De stemanalyse verbindt nieuwe technieken en wetenschappelijke inzichten met oude kennis en wijsheid en is daardoor toonaangevend in de ontwikkeling naar een nieuwe geneeskunde.

Wij integreren de stemanalyse in de natuurgeneeskundige behandelingen, maar kan ook afzonderlijk worden toegepast. Het heeft namelijk heel veel voordelen:

  • men kan zichzelf iedere dag behandelen door naar de geluidsrecepten te luisteren, wat de behandeling zal bevorderen;
  • u kunt eventueel als u dat wil meteen gericht op de ziekte of kwaal behandelen. Mijn voorkeur gaat wel uit om ook oorzakelijke stukken aan te pakken. Maar ik kan me voorstellen als er een ziekte is die snel aangepakt moet worden ter voorkoming van uitbreiding, dat je dan eerst de ziekte zelf aanpakt;
  • er is vergelijkingsmateriaal. Je kan zien of de behandeling werkt door een volgende geluidsopname te maken;
  • bij ingewikkelde aandoeningen en ziekten kunnen sommige behandelingen meer tijd nodig hebben. Dit kan eventueel komen door hardnekkige micro-organismen, zoals virussen, bacteriŽn, schimmels en parasieten. De eerste behandeling via een geluidsrecept zal dan ook zijn om de lyme-bacterie en het herpesvirus weg te halen, omdat deze twee micro-organismen enorm op het immuunsysteem drukken. Deze micro-organismen kunnen veel schade en zelfs chronische ziekten veroorzaken.

Er staan meer dan 2000 aandoeningen en ziekten in het programma. Van fysieke klachten, zoals gewrichtspijnen tot chronische aandoeningen en ziekten. Ook psychische aandoeningen staan erin. Tevens kan men zien of men bepaalde voedingsstoffen tekort komt. Het mooie is dat als de computer iets detecteert, dat het dan ook te behandelen is.